Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Смели решения и положителни промени носи 2023-та на Телеца

Скъпи Телци, 2023 година ще бъде година на смели решения за вас. Уран ще продължава да ви предизвиква и понякога да ви принуждава да правите промени. В началото на годината в сферата на работата ви очакват различни турбуленции и още през януари ще трябва да се съгласите с някои нови условия на живот.

През втората половина на годината планетата на изобилието Юпитер ще помогне на мнозина да подобрят материалното си състояние. Но периодите на слънчеви и лунни затъмнения могат да донесат трудности и да предизвикат промени, които ще накарат Телците да преразгледат отношенията си с парите.

От 15 май Юпитер ще влезе във вашия знак, носейки оптимизъм и много, много късмет. Това не означава, че всичките ви проблеми ще бъдат решени по магически начин, вие просто ще можете да намерите алтернативни решения на проблемите си и ще възвърнете своята смелост и оптимизъм.

Грижете се за себе си както физически, така и психически. Периодите, в които трябва да намалите темпото и особено да слушате тялото и сърцето си, са февруари, юни, юли и август. Комфортът, спокойствието и стабилността са изключително важни за вас. Вие сте изпълнени с увереност, но в същото време се характеризирате с висока степен на реалност, винаги поставяте целите си така, че да са постижими.

От 17 март до 10 април планетата на любовта и ваш управител Венера ще пребивава в знака Телец. През този период ще бъдете невероятно привлекателни. Можете да очаровате някого, когото харесвате. През юни ще се занимавате повече с въпроси, свързани с дома и семейството.

Единствената дисонансна нотка на тази 2023 година ще бъде дългият път на Венера в неудобния знак Лъв поради своята ретроградност. Планетата на страстта ще поиска от вас повече инициатива в сърдечните дела. Дисонансното планетно действие ще продължи от началото на юни до началото на октомври.

През тази година ще вземате важни решения както в личен, така и в професионален план. Най-важното е да не се страхувате от промяната, а да се предадете на тази вълна и да видите какво ви е подготвила съдбата.

Четете още: Овни, 2023-та ви носи скок в кариерата и зашеметяваща любов