Автор
Весела Георгиева

Камелия мисли да вдига сватба, Цветин ли е късметлията?

Камелия, която винаги е била откровена за личния си живот, изненада с любопитна подробност.

Изпълнителката, която е любимка на много от музикалните фенове, призна, че с Цветин трябвало да се оженят точно преди пандемията. И призна, че е отворена за подобно нещо и то може би скоро ще се случи...

View post on Instagram
 

“Имаше една сватба в София, на която младоженецът се оказа супер голям мой фен и през цялото време толкова танцува – постоянно крещеше, викаше и подскачаше! Доста се изпоти човекът и се наложи да се преоблича няколко пъти, защото наистина не слезе от дансинга през цялата нощ. Накрая си облече дрехи на шейх, като от клипа ми „Яхабиби“ и започна да прави всякакви забавни скечове и номера: лежа по пода, ставаше – падаше и пак продължаваше! Просто пращеше от енергия и беше най-усмихнатият и позитивен младоженец, а булката беше плътно до него – прекрасно семейство, весели и щастливи хора. Радвам се, че съм артист, който може да си позволи този лукс – песните ми да се слушат не само от от хора, които ходят по клубовете, а и от тези, които не излизат след два, а си лягат около 22.30 часа”, разказва откровено Камелия за в. “Труд”.

View post on Instagram
 

Камелия е щастливо обвързана от години с Цветин. Двамата обаче не са вдигали още сватба и нямат сключен брак.

“Много сме мислили за тържество с Цвети. Мисля, че си има ред на нещата, които трябва да се случат. Когато ние сме искали и природата по някакъв начин ни е пречела, защото като бяхме решили и точно стана пандемията. Аз исках да направим голям купон за юбилея ми, а то затвориха всички ресторанти… Така че, следваме естествения ход на нещата, но по принцип ни е кеф и сме отворени за сватба” – загатва певицата.

View post on Instagram
 

Признава, че с любимия й имат и дълбока духовна връзка. “Цвети ме изпълни физически и духовно и ме накара да светя! Любовта е всичко, стига да има с кого да я споделиш и да се грижиш за нея”.