Автор
Христина Кирилова

Златка се щракна как тренира бременна, а Карен се оплака от секса (снимки)

Златка Райкова и настоящият ѝ любим, Карен, са в очакване на бебе и изглежда не само се вълнуват за предстоящото събитие, но и връзката им сякаш става все по-силна. От известно време насам русокосата красавица публикува все повече кадри с половинката си, както и шеговити сторита.

През последните часове бременната Златка отговаряше на въпроси от последователи, като един от тях бе как двамата намират общ език и дали помежду им има спорове. На него отговори Карен с думите: "Спорове нямаме, не се караме за по-сериозни неща. Обаче имаме един голям скандал, който е ежедневен. Златка нещо много ми се дърпа в леглото и трябва да я гоня по цял ден. Малко ми бяга, пъргава е", оплака се Карен.

Разбира се, всичко това беше казано от него с широка усмивка и подозираме, че е просто шега.

В следващите си сторита Златка показа, че макар и бременна, не се е отказала от идеята да бъде във форма. И въпреки че вече е с наедряло коремче, можете да я видите във фитнеса. Райкова изглежда се гордее с факта, че е запазила духа си здрав и поддържа форма с тренировки. А на последното ѝ стори има кратко видео как тренира с ластици.

Четете още: Ивайла Бакалова роди момиче