Ивайла Бакалова роди момиче

22 декември 2022 | 20:50
10823
3
3

Една от най-красивите ни Мис Българии - Ивайла Бакалова стана майка на момиче, пише 19 минути. Почти 20 години след като роди първата си дъщеря Рая, Ивайла отново ще гушка бебе. Красавицата и бебето са добре, а малката се е родила с перфектни мерки. Щастливият баща е бизнесменът и ресторантьор Веселин, известен още с прякора си Весо Брадата.

Наскоро Азис призна в ефира на bTV, че Веско и Ивайла са като съвременните Ромео и Жулиета, а любовта им е като от приказките. Въпреки, че неотдавна половинката на Ивайла имаше известни проблеми с органите на реда, двамата са истински щастлива двойка.

Ивайла успя успешно да скрие новината, че чака дете почти 8 месеца. Наскоро се появиха слухове, че е родила тайно в Дубай, но тя побърза да опровергае новината и заяви, че ако някой иска да знае нещо за нея, може просто да ѝ се обади и да попита, без да си измисля.

Още по темата

Коментари

3 Асан
  23 декември 2022 | 06:16 отговор
 

Айшето и тя роди, две здрави, при това е по-убава от туй чучило на снимката.

 
2
  23 декември 2022 | 00:41 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 1800 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
1
  23 декември 2022 | 00:36 отговор
 

АБСТРАХИРАЙТЕ СЕ И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНИ ПАРИ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 1800! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени