Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Пълен годишен хороскоп за Лъв: Ново начало и пътешествия

Скъпи Лъвове, влизате в година, в която ще имате много работа и ще се появят много възможности да демонстрирате уменията си. Въпреки че първите месеци не изглеждат много обещаващи и дори е възможно да срещнете проблеми през януари и февруари, през годината ще се появят магически възможности. Тази година обещава да бъде продуктивна и доста добра по отношение на доходите ви.
Сатурн след като премине след 7 март в знак Риби, ще можете да въздъхнете с облекчение, защото всичко ще изглежда много по-лесно за вас! Предстоят положителни повратни точки, привидно случайни събития и големи възможности. Някои ще предприемат дълго пътуване, което носи ново начало в живота.
Юпитер в Овен до 15 май ще ви даде глътки оптимизъм, както и положително развитие по отношение на бъдещите ви планове, а когато влезе в Телец ще видите как вашите професионални плодове разцъфтяват. Уран, който продължава престоя си във вашия десети слънчев дом на амбициите, увеличава склонността ви да нарушавате правилата и да се държите авторитарно. Старайте се да контролирате емоциите си и да не се замесвате в задкулисни ситуации.
Нептун остава в Риби и вашият осми слънчев дом и трябва да продължите да бъдете внимателни и тази година, да държите очите си добре отворени, за да не попаднете в капани, свързани с вашите финанси. Сатурн ще продължи да контролира действията ви, но Юпитер е вашият защитен щит тази година.
Много специална година очаква хората, родени под знака на Лъва. Хороскопът показва щастие и удовлетворение не само в работата, но и в отношенията и любовта. Разширете социалният си кръг с нови запознанства. Прекарвайте повече време с приятели. Дългосрочният престой на Венера във вашия знак ще ви даде уникално и романтично лято, изпълнено със забавления и положителни събития. Едно приятелство може да прерасне в дълбока любов.
Тази година е време за промени.

Четете още:

Жените от тези зодии винаги се влюбват в грешните мъже и нямат късмет в любовта