Автор
Теодор Муховски

Жените от тези зодии винаги се влюбват в грешните мъже и нямат късмет в любовта

Някои жени имат навика да се влюбват в грешните мъже и правят едни и същи любовни грешки всеки път. Оказва се, че всичко зависи от зодията им.
Оказва се, че има такива женски зодии, които всеки път избират неподходящи партньори. Тези жени се влюбват в грешните мъже и не си взимат поука.

Много жени срещат красив и симпатичен мъж, хлътват в него и след това често пъти биват изоставени.
Оказва се, че вината не винаги е тяхна. По правило това, което ни се случва в живота, е записано в звездите.
Време е да разберете защо жените, родени под тези зодиакални знаци, не могат да създадат щастлива връзка.



1. Овен

Овенът е изключително енергичен зодиакален знак. Ето защо той често пъти бърка чувството на еуфория с влюбеност. Следователно, той се включва във връзка, която няма бъдеще. За жена от този зодиакален знак може да изглежда, че има химия между нея и потенциалния ѝ партньор и той се отнася само приятелски към връзката им. В резултат на това г-жа Овен има склонност да обича без взаимност.

2. Дева

Девата е много амбициозна зодия. Следователно тя не се задоволява с прости и приятни връзки. Има склонност да се влюбва в т. нар лоши момчета - колкото по-труден е случаят, толкова по-голямо е предизвикателството за нея, защото се стреми да го промени. Жените от този земен зодиакален знак обаче забравят, че никой не е в състояние да се сравни с друг човек на 100 процента. Освен това е невъзможно да се изгради връзка върху вечните очаквания на любимия човек.



3. Везни

Везните - както подсказва името - е знакът на зодиака, който обича да балансира всичко. Често пъти тази зодия е неспособна да вземе окончателно решение, когато е изправена пред труден избор. И е сигурно, че ще тръгне по грешния път, ако бъде водена от емоциите си. Везните могат да избират по-добре, когато използват ума си. В любовта обаче той липсва и винаги емоцията надделява. Затова допускането на грешки е често явление.

4. Стрелец

Жената, родена под знака на Стрелец, често пъти преследва мъже, които не са достъпни. Жените от тази зодия не забелязват, когато някой се опитва да ги ухажва – те предпочитат да действат на своя глава. За съжаление, обикновено неправилно разпределят чувствата си. Вместо да оценят това, което могат да имат, те предпочитат да преследват недостижимото.



5. Риби

Рибите мечтаят в облаците твърде често. Ето защо те винаги си представят идеалния партньор и никой не може да оправдае очакванията им. Външният вид на мъжа е много важен за тях. Той трябва да е красив и уверен, а когато научат повече за характера му, често са прекалено въвлечени във връзката. И така се получава омагьосан кръг, от който накрая им е трудно да се измъкнат.



Четете още: Тези зодии са истински работохолици - работят извънредно, а кариерата им е приоритет за тях