Автор
Антония Дамянова

Здравословното състояние на Брус Уилис се влошава

Здравословният проблем на Брус Уилис прогресира необратимо, съобщава Secret Life of Mom.

Звездата от "Умирай трудно" официално се раздели с киното в началото на годината заради диагнозата афазия - състояние, при което човек губи способността си да говори и да разбира чужда реч. Причината обикновено е увреждане в езиковите центрове на мозъка.

View post on Instagram
 

Междувременно бившата съпруга на Уилис Деми Мур - с която бяха заедно 11 години и която му роди три дъщери, се е сближила още повече с него и настоящата му съпруга Ема.

"С Деми са в постоянен контакт", съобщават източници, близки до 57-годишния актьор. "Тя прави всичко възможно, за да прекарва време с него. Когато не могат физически да са заедно, тя му се обажда по телефона, за да чува гласа ѝ".

Тъй като Брус Уилис не може да се изразява и не разбира какво му говорят другите, Ема Уилямс се старае да му помага, като се е превърналав нещо като негов говорител, пише още изданието.

View post on Instagram
 


"Брус не може много да говори и уви, много не разбира какво му говорят другите. Ема се превърна в негов глас", разкриват източниците.

Прогресията на болестта остава отпечатък и върху празниците в семейството.


От ляво надясно: Ема Хеминг-Уилис, Брус Уилис и най-голямата дъщеря на актьора - Румър Уилис

"Има моменти, в които той се превръща отново в стария Брус, но те са все по-редки и по-кратки. Изглежда сякаш се отдалечава от тях все повече и това разкъсва сърцата им", допълват запознати.

Състоянието на колегата си и приятел Уилис наскоро коментира и Силвестър Сталоун: "Брус наистина преживява нещо много тежко. Практически не е в състояние да общува. Това ме убива, толкова е тъжно", сподели той.

Четете още: Напук на болестта: Брус Уилис се завръща в киното