Автор
Кристина Кирова

Кой като нея: Шер се сгоди на 76? (снимка)

За любовта няма възраст и никога не е късно да срещнеш половинката си. Изглежда, че Шер напълно вярва в това и дори на 76 е готова да мине под венчило. При това с младото си гадже, който е с цели 40 години по-млад от нея. С две думи - завиждаме ѝ благородно.

Шер е от дамите, за които времето сякаш е спряло и много млади момичета могат само да вземат пример от начина, по който изглежда. Любовта на легендарната певица - рапърът Александър Едуардс пък е напълно зашеметен от любовта си с нея и е решил тази Коледа да ѝ покаже сериозните си намерения към нея, като ѝ предложи брак.

Самата Шер се похвали в мрежата с уникалния диамантен пръстен, който получила на празника. Към кадъра тя е написала единствено: "Нямам думи, Александър!"

Изглежда, че любовта между двамата ескалира бързо, тъй като връзката им е съвсем прясна. За първи път ги видяхме заедно едва през септември тази година. Самата Шер е коментирала огромната възрастова разлика с Александър, като призна, че на пръв поглед звучи абсурдно двамата да имат любовни отношения, но истината е, че се разбират отлично.

Четете още: Лео Меси отпразнува най-специалната Коледа в живота си (Снимка)