Автор
Антония Дамянова

Лео Меси отпразнува най-специалната Коледа в живота си (Снимка)

Лионел Меси отпразнува най-специалната Коледа в живота си. Аржентинският магьосник на футболния терен посрещна Рождество за първи път като като световен шампион.



Съпругата му Антоанело Рокуцо сподели семеен кадър в Инстаграм, на който двамата са в компанията на тримата си синове. Две от децата им се раждат, преди те да се оженят през 2017-а, а година по-късно се появява и третото им момче.

View post on Instagram
 

Всички позират щастливи пред окичена коледна елха, заобиколена от подаръци. Фотото е придружено с поздрава: "Feliz Navidad".

Малко преди това пък Меси взриви социалните мрежи със секси танц на съпругата си. Той качи видео на стори в Инстаграм, на което чаровната брюнетка танцува в съблазнителна червена рокля, прилепнала плътно по тялото ѝ, държейки чаша бяло вино в ръка.

Лео Меси и семейството му посрещнаха Коледа в родния град на футболиста - Росарио. Те ще останат там и за новогодишните празници, след което аржентинецът ще се завърне в Европа, за да поднови тренировки с Пари Сен Жермен.

Антоанела и Меси се познават от деца, но двамата се влюбват години по-късно. До днес двамата продължават да се обичат и да държат един на друг, доказвайки, че нито времето, нито разстоянията имат сила да унищожат голямата любов.

Четете още: Любовната история на Лионел Меси и Антонела Рокуцо - една детска любов, оцеляла през времето и разстоянието