Автор
Христина Кирилова

Златка проговори за Благой: Няма да му простя изневерите

Изглежда, че основната причина за раздялата между Благой и Златка е била изневяра от страна на бившия футболист. Вероятно се досещате, че това се е случило с вече настоящата му съпруга Поли, която известно време явно е била в ролята на любовница.

Русата Златка потвърди, макар и малко заобиколно, че предателството е била капката, която преляла чашата и двамата се разделили. През последните дни плеймейтката разговаря с последователите си в мрежата, като отговаря на техните въпроси и един от тях бе дали би простила изневяра.

Плеймейтката и друг път е казвала, че не би простила да се разхожда с рога, но в отговора от вчера включи и думата "очевидно не". Така дава ясен знак, че е била мамена от бившия си, на когото няма намерение да прощава. Райкова продължава да дразни бившия футболист, като не спира да показва подаръците, които получава от новия мъж Карен.

View post on Instagram
 

За Коледа тя получи нов луксозен джип, но не Карен се отсрамил не само с возилото. В раговора с феновете Злати показа новите си слънчеви очила, както и кутия с бижута. В предишни разговори тя винаги е твърдяла, че при предишната си връзка с Благо тя е носила парите вкъщи.

Четете още: Катето Евро избухна: Саше, как може при жива майка да се жениш?