Автор
Ева Григорова

4 родни звезди, които очакват бебе през 2023

Родните ни звезди, водещи, актьори, спортисти и инфлуенсъри не спират да пътешестват, но това не им пречи да осъществяват плановете си. За някои от тях 2023 година ще е щастливата им година, защото се очаква да увеличат семействата си с по още едно попълнение. Нека да видим кои 4 от тях ще са в трепетно очакване на своята рожба.

1. Джулиана Гани

View post on Instagram
 


За Джулката измина една противоречива 2022 година, през която инфлуенсърката претърпя раздяла с фитнес инструктора Илиан, но за щастие тя бе окрилена от нова любов - с полицая Тодор Генов. След съвместната им почивка в екзотичния Египет долетя новината, че двамата чакат дете от мъжки пол. Така първородният син на плеймейтката - Давид, ще става батко. Джулката продължава да изглежда великолепно, а щастието ѝ се вижда отдалече. ДА им пожелаем успешно раждане и много хубави моменти!

2. Златка Райкова

View post on Instagram
 


Плейтмейтката се раздели с голямата си любов Благой Георгиев, за да срещне новата си още по-голяма тръпка - къдрокосия арменец Кармен. Той побърза да ѝ предложи брак, а след почивка на Малдивите блондинката разкри, че двамата очакват бебе. Тя все още не разкрива какъв ще е пола на бебето, но навлиза в 5-тия месец. Надява се да е момиченце. Важното е да се роди здраво и да расте щастливо.

3. Мона Гочев

View post on Instagram
 


Не е чудно, че дълго време Мона Гочев - актриса и инфлуенсърка, носеше широки дрехи. На една лятна морска почивка тя все пак призна, че очаква второто си бебче.

Още една изненада от изминалата година. Дълго време инфлуенсърката, позната със своите роли в киното и музикалната си кариера, носеше по-широки дрехи. И на една от своите почивки на морето призна, че чака второ бебе.

"Никола ще става батко", написа Мона и сподели кадри от плажа, където се вижда ясно снимка от ехографски преглед.

"Един от най-красивите и истински моменти в живота ми е този, в който съм бременна и отглеждам нов живот в мен. Това е магия и чувство, което няма как да се опише. Емоциите са толкова много, а и някак с втората ми бременност всичко преминава по-осъзнато и спокойно – наслаждавам се", разкрива щастливата Мона, която вече дори не крие коремчето си.

4. Кака Лара ще става баба


Милион и едно желания се сбъдват - логично точно при кака Лара! Телевизионната водеща съобщи добрата новина, че нейната дъщеря Бернарда очаква първо бебче от мъжки пол.

В началото на ноември бъдещата майка направи специално парти, с което разкри, че носи момченце. Разбира се, на него специални гости бяха нейните родители, като не само Лара Златарева, но и Владо Береану (нейният бивш съпруг), които споделиха снимка от него.

Четете още: Обвиниха Стивън Тайлър от "Аеросмит" в сексуално посегателство срещу непълнолетна