Автор
Ева Григорова

Джей Ло пусна невиждани досега снимки от сватбата!

Дженифър Лопес сподели няколко сладки, невиждани досега снимки от сватбата си с Бен Афлек!

Изпълнителката на Jenny From The Block включи снимките в монтаж, документиращ акцентите от 2022 г., който беше споделен на нейната страница в Instagram.

„2022 г. беше една от най-добрите години досега!!! Нямам търпение за всичко, което предстои следващата година... #HappyNewYear #ImJustGettingStarted #WaitingForTonight #ThisIsMeNow“, написа тя към поста си.

View post on Instagram
 

Една от снимките показва зашеметяващия зелен годежен пръстен — оценен на 5 милиона долара — с който Афлек ѝ предложи брак през април 2022 г. На други снимки тя може да бъде видяна да разглежда планери за сватбата, както и да пробва рокли и воали преди големия ден, който се състоя през август 2022 г. в имението на Бен в Райсборо, Джорджия.

Във видеото последваха кадри от големия им ден, който включваше гости като най-близкия приятел на Бен Мат Деймън и съпругата му Лусиана, както и Джордж Клуни, Рене Зелуегър, Джейн Фонда и Джими Кимел.



Дженифър също включи снимки от тяхното бракосъчетание в Лас Вегас, Невада, което се проведе през юли в известния Малък бял параклис. Тя изглеждаше прекрасно в рокля на Zuhair Murad, както и втора във втора дреха, която се смята, че е взета от сцена от филма „Момиче от Джърси“ – който тя и Бен направиха заедно през 2004 г. след Gigli.