Автор
Весела Георгиева

Синът на Блатечки го засенчи по артистичност и успя да го надприказва

Борил, синът на звездата Асен Блатечки, тотално засенчи баща си в общата им поява в „Преди обед” по bTV. Актьорът дойде в първото издание на предаването за да готви пълнени чушки по рецептата на майка си, но това, че доведе детето си и кучето си Арис в студиото, направи истинското шоу.

И мама, и тате ме дразнят, призна откровено Борил. А после получи потупване зад врата от Асен. И отговори... Младежът успяваше да надприказва баща си.

View post on Instagram
 

Когато Асен каза, че е получил страхотни маратонки като коледен подарък, Борил веднага го репликира: „Ама сега не е с тях”.

Шеф Веси Цурбрюг попита актьора дали е сготвил нещо от празничното меню, а синът му веднага взе думата и коментира: „Не, аз му сготвих! Направих му една питка, която прилича на мечок. Само тесто, аз трябваше да го оформя и го слагаме във фурната”, обясни оправния Борил. Оказа се, че освен да прави питка, момчето може само да сготви и паста, пише Вихрогон.

Борил сам си спретна разядка с домати, чушки и чесън. И пожела: „Аз се надявам всички хора да са щастливи, да не са лакоми за пари, а да са благодарни”, каза Борил.

„Браво бе”, възкликна Асен Блатечки искрено доволен от сина си.

View post on Instagram
 

Борил издаде, че под елхата за него е имало голяма изненада – „Лего“ за Спайдърмен.

„Събрахме се с приятели на празника, пълна къща. За новата година си пожелавам да спрат простотиите и войните, хората да са спокойни и да се радват на истинските, малките неща“, каза Блатечки.

Той разкри, че дъщеря му Катерина от първата му жена се е прибрала за празниците от Лондон, където учи архитектура. „Сигурно спи още“, отговори Асен, запитан какво прави сега дъщеря му. „Поспаланка“, пошегува се Борил със сестра си.