Автор
Ева Григорова

Алисия беше в Шри Ланка, Николета Лозанова - на Сейшелите - ето къде посрещнаха Нова година звездите ни

Въпреки, че зимата у нас закъснява, родните ни звезди решиха да се преселят в по-топлите страни. Ето къде изкараха празниците:

Фолкдивата Галена реши да заведе своето семейство в Доминикана, където имаше свое участие в новогодишната нощ. Тя изнесе концерт за българите, в компанията на Фики Стораро. Така съчета полезното с приятното. След партито те продължиха да събират тен още няколко дни.

View post on Instagram
 


Алисия реши да си почине в екзотичната Шри Ланка с книга в ръка. Тя изпрати запитване до феновете си какви са любимите им книги. Не стана ясно кого я придружаваше, но най-вероятно с нея е била новата ѝ половинка, който предпочита да стои далеч от медиите.

View post on Instagram
 


Преслава избяга на остров Пукет заедно с прекрасната си дъщеричка Паола и нейният любим Павел. Пайнерката избра мястото, където зачена дъщеря си.

View post on Instagram
 


Николета Лозанова и вратарят Ники Михайлов направиха обиколко на земното кълбо и след почивката си на Сейшелите, те се пренесоха на екзотичния остров Бали. Двамата посрещнаха новата 2023 година в Индонезия, а до тях постоянно беше дъщерята на Николета от Валери Божинов - Никол.

View post on Instagram
 


Певецът Галин също реши да се насочи към топлите страни. За разлика от колежките си обаче, които разкриха къде се намират, той така и не казва кое е мястото, на което се намира. От сторитата му се разбира само, че е на плажа, и то при яка жега.

View post on Instagram
 

Мис България Антония Петрова и половинката й Ивайло Батинков се отправиха на пътешествие на Малдивите заедно с двамата си синове. Това е тяхната любима дестинация.

View post on Instagram
 



Четете още: Ето го порасналия син на Джизъса, който той не е виждал от 5 години!