Автор
Веселина Петрова

Мъж върна на банката ипотекираната си къща в насипно състояние

Мъж даде последните средства, с които разполага, за да събори къщата, в която живее със семейството си. Домът бил ипотекиран, а фамилията не можела да продължи да плаща вноските, пеше ЛовечМедия.

Земята обаче, върху която била построена къщата, не била включена в ипотеката, и фамилията решила да разруши къщата, и да я върне на банката. След като я съборило, семейството натоварило строителните отпадъци в камион и пренесло къщата в насипно състояние пред централния офис на банката в Тетевен, където била ипотекирана къщата.



Накрая решили да си направят шега с банката. Влезли, преструвайки се, че плачат в паричния салон, започнали да се молят да не им вземат дома, децата ревяли, майката пищяла, бабата кълняла...

Но шефът на банката казал: „Не, не можем да правим изключения “. Изумлението му му било голямо, когато излязъл пред банката, а собственикът на дома се провикнал: „Не желаят зет. Стоварвай “.

Баджанакът, който бил шофьор на камиона, изсипал товара пред входа и надул клаксона за поздрав към шефа на банката, пише "Фактор".