Автор
Теодор Муховски

Милиони хора ще пострадат: индийският пророк-вундеркинд предсказа какво очаква света и Русия през 2023 г.

Всички думи на гадателя са се сбъдвали и преди.

Абхигия Ананд е може би най-младият астролог в света. Той се превърна в интернет сензация, когато предсказанието му за коронавирус, което направи през август 2019 г., се сбъдна, като посочи точно месеца, в който болестта ще се появи, и описа симптомите ѝ.

View post on Instagram
 


Оттогава насам Ананд е направил още няколко предсказания, които са се сбъднали. Сега той разкри какво очаква човечеството през следващата година и през следващите няколко години.

Абхигия подчерта няколко ключови момента. Той започна с това, че инфлационната криза и криптовалутната криза са сериозни предизвикателства, пред които ще се изправят държавите, особено големите.

Индиецът заяви също, че през следващите две години ще има преразпределение на зоните на влияние по света. Геополитическата ситуация ще остане напрегната.

Що се отнася до епидемиите, пророкът говори за нов щам коронавирус, който ще бъде не по-малко опасен от предишните. Между другото, мнозина обясняват това с облекчаването на правилата за пандемиите в Китай и постепенното отваряне на границите му.

View post on Instagram
 


Ананд прогнозира и сериозна продоволствена криза. Това ще доведе до глад в много страни и ще бъде основен проблем през следващите 20 години. Поради замърсяването, причинено от неправилната употреба на пестициди от човека, природата ще отговори на хората със "зелена революция". Това включва и природните бедствия, които ще се случват все по-често.

Но добрата новина е, че Русия ще бъде засегната минимално или изобщо няма да бъде засегната.

Неотдавна Аджай Бхамби, един от най-известните астролози в света, повтори: Русия ще се справи. Не остава много - и благодарение на усилията на умни хора страната ще се превърне в лидер в няколко направления и ще изненада мнозина. Русия ще играе важна роля в световната икономика и в баланса на силите като цяло.