Автор
Весела Георгиева

Бившата на Благо Георгиев заприлича на Анджелина Джоли?

Бившата съпруга на Благой Георгиев – Есмер Омерова, май е попрекалила с интервенциите.

„Made in China”, „Прилича на китайската Анджелина Джоли" - това са самочаст от коментарите на нейните последователи в мрежата.

View post on Instagram
 

Откакто годеникът й Макс Давидов я зарязал, танцьорката съвсем се е вманиачила по подобренията. Тази година тя навърши 30 години, а вече има куп корекции.

Есмер има три пластики на носа, две операции на бюста, четири корекции на джуките, намеса върху скулите и на брадичката. Това са известните корекции, а със сигурност има още, за които не знаем. Омерова е изтрила всички снимки от преди да легне под ножа, защото не се харесвала как е изглеждала по рождение.

Някогашната красавица се хвана с треньора по бокс Макс малко след драматичния развод с Благой Георгиев през 2018 г. Футболистът и Есмер се разделиха с шумен скандал, заради изневерите му и той има забрана да вижда сина си Елай.

View post on Instagram
 

Танцьорката по аржентинско танго получи и диамантен годежен пръстен от мачото, но до сватба така и не се стигна. Първите сигнали за настъпилия край даде Есмер, след като изтри всички общи снимки с Макс от социалните мрежи.

Говори се, че Есмер страда от хранително разстройств, заради манията й да изглежда слаба и постоянното гладуване.