Автор
Христина Кирилова

Какво се случва, когато гаджето на Коцето си изтърве сапуна в банята (видео)

"Да запазим спокойствие", написа Константин и публикува поредното си скандално и шеговито видео в Инстаграм. Трябва да признаем, че певецът определено знае как да бъде актуален в социалните мрежи и да развесели последователите си.

И този път успя да го постигне, като сподели видео как жена изпуска сапуна в банята, когато той влиза през вратата и постепенно започва да се съблича. Кадрите предизвикаха истински фурор в мрежата буквално за минути, а коментарите към публикацията продължават да валят.

View post on Instagram
 

Появиха се съмнения, че тази женска ръка може и да не е на дългогодишната половинка Надя, а на друга жена. Съответно и някои се запитаха какви ги върши Коцето, докато любимата му не е вкъщи и коя е тази мистериозна дама. За капак - Константин е отбелязал и Шакира във видеото, което е препратка към скандалната ѝ раздяла след изневяра с Пике.

А ето и част от буйните коментари:

View post on Instagram
 

"Ах, ти, мръснико", "Разиграл си и сапунерката", "Деца имате и ви гледат, господин Константин", "Коцето, това да не е Райна", "Септември месец - бебе", "Луд за връзване".

Четете още: Като гръцка богиня: Вижте Глория в приказна рокля в Пунта Кана (снимка)