Автор
Христина Кирилова

Феновете тъгуват: Преслава не иска да се връща (снимки)

Подобно на много други родни звезди, Преслава е на топло и екзотично местенце и явно никак не ѝ се връща в България. Фолкдивата събира тен и се забавлява с дъщеря си Паола. Разбира се, с тях е и любимият ѝ Павел, който може би е и фотографът, който ѝ прави впечатляващите снимки за Инстаграм.

Певицата е на остров Пукет близо две седмици, като засега няма никакъв намек, че ще се завърне скоро. А пък феновете ѝ хем се радват на почивката ѝ, хем не са щастливи от нейната липса.

View post on Instagram
 

Вчера Преслава публикува поредната красива снимка от Тайланд, като попита почитателите си как са в този ден. Явно този пост ги е подтикнал да изразят недоволството си от факта, че вместо да е на сцената по нощните клубове, певицата се радва на екзотична почивка.

View post on Instagram
 

"Липсваш, Преси ! А ти как си ? Няма търпение да разбера къде и кога предстоят следващите ти музикални изяви", "Няма ли да си идваш вече? Липсваш ни много!!!", "Идвай си вече", "Много си красива като винаги и чаровна усмихната слънчево момиче", гласят малка част от стотиците коментари.

Четете още: Арабската приказка продължава: Карен хвана наедрялото коремче на Златка в Дубай (снимка)