Автор
Весела Георгиева

Глория май сложи край на връзката с Добромир?

Глория май е приключила отношенията си с младия красавец Добромир. В четвъртък певицата е изтрила от профила си в социалните мрежи всички снимки с него. Явно тези дни е настъпил разрив в отношенията им, пише "Уикенд".

Наскоро Глория коментира пред северномакедонско издание, че: „Жените харесват по-млади мъже, аз също. Нощите с млад любовник са незабравими, а ние се подмладяваме с тях”.

View post on Instagram
 

Добромир е с почти 20 години по-млад от фолкпевицата. Когато в социалните мрежи се появиха първите им снимки, феновете се разделиха на два лагера. Едните обвиниха Глория, че младежът може да й бъде син, други пък коментираха, че много им се радват.

Според запознати, причината за раздялата на изпълнителката с чаровния млад мъж е твърде банална - пари. Тя се дразнела, че Добромир няма реални доходи, а разчита на нейните авоари, пише още "Уикенд".

View post on Instagram
 

Говори се още, че певицата е открила и чатове на Добромир с други жени. Преди да стане гадже на примата на попфолка, Добромир е имал кратка афера с колежката й Татяна, а според слуховете е бил доста близък и с Алисия, на която е бил шофьор.