Автор
Весела Георгиева

Силвия Петкова призова от болницата: Живейте го тоя живот

Актрисата Силвия Петкова попадна в болница. Тя сподели снимка в Инстаграм, на която се вижда, че лежи в болнична обстановка, а на ръката й е сложен абокат.

Текстът към кадъра гласи: "Носете си новите дрехи, момчета! Добре съм, боря поредния абсцес, ще се оправя след няколко дни! Мисълта ми е… живейте го тоя живот!"



"Махайте от себе си всичко лошо, пускайте, прощавайте, изговаряйте… не се разболявайте сами. Грижете се за себе си и щастието си“, продължава Силвия.

View post on Instagram
 

Актрисата, която миналата година се раздели с бащата на детето си - победителят в "Сървайвър", обикновено е усмихната и оптимистично настроена. Но явно този път организмът й не е устоял на стреса.

В началото на годината Силвия сподели, че е готова за ново начало. Тя често споделя мисли на известни хора, които ни карат да се замислим за малките неща в живота... Като ето този цитат на Хемингуей: “Добрите хора могат да почувстват красотата, имат смелостта да рискуват и силата да говорят истината. И именно тези положителни качества ги правят много уязвими. Именно затова добрите хора често са разрушени от вътре.”