Автор
Ева Григорова

Баджанаци: Благо Георгиев и бивш на Златка заедно в 'Сървайвър' 7, ето списък на останалите участници

Сред популярните лица в Survivor 7 ще бъдат футболистът Благой Георгиев, кулинарното гуру Божана Кацарова, певицата Татяна и влогърът Стефан Попов – Чефо.

Стана ясно, че Благой Георгиев вече тренира упорито за риалитито.

View post on Instagram
 

В предаването ще се срещнат двама бивши на Златка Райкова - Благой Георгиев и ММА боецът Георги Валентинов. За оцеляване в екзотичното риалити ще се борят също актрисата Снежана Макавеева, колегата ѝ Филип Буков, както и други познати лица - атлетът и модел Иван Булкин, моделът Марго Купър и инфлуенсърката Стефани Разсолков.

View post on Instagram
 

Всички те ще бъдат част от племето „Известни“, а срещу тях ще се изправи племето „Войни“- мъже и жени с изключителни качества и постижения в различни сфери на живота. Сред тях са брокер, гемолог, екскурзовод, студент, юрист и други. Веднага щом се озоват край най-топлите води на планетата - тези на Карибско море, сървайвърите ще се сблъскат с капризите на времето, ще преживеят тежки лишения, ще влязат в серия от епични битки и ще сключват сложни съюзи. За да стигнат до финала и да грабнат титлата „Последният оцелял“ в многокомпонентната игра, те ще трябва да покажат комплексни качества - устойчива психика, физическа сила, находчивост, комуникативност и стратегическо мислене.

View post on Instagram
 


Няма подробности засега кога стартира предаването, но най-вероятно е това да стане в края на февруари. Предстоящият седми сезон на "Сървайвър" не само ще задейства инстинкта за оцеляване на играчите, но ще предложи нови емоции на феновете, които ще изживеят приключението едновременно с участниците в него. Седмият сезон на екстремното приключение ще бъде реализиран по нов модел, който за пръв път дава възможност на зрителите да вземат активно участие в развоя на събитията, като единствено те ще определят кой участник ще продължава напред всяка седмица, както и големия победител в края на предаването.

Четете още: Няма да повярвате: Ето как Шакира хванала Пике в изневяра