Автор
Христина Кирилова

Докато Шакира е съсипана и в нервна криза, Пике сваля нова жена: Ирина Шейк ли е следващата му любовница?

Докато цял свят съчувства на Шакира, която всеки ден изглежда, че научава нови и нови подробности около системните изневери на бившия си любим - Жерар Пике, той отново го е ударил на флиртове.

Според западните медии, близките на Шакира са сериозно разтревожени за менталното ѝ здраве. Особено след като разбра, че футболистът е криел връзката си с Клара поне година. Дори майката на Пике знаела, че синът ѝ си има любовница и че той само чакал певицата да замине със синовете им някъде, за да я покани в къщата им. Това подтикнало Шакира да сложи вещица на балкона си, който е точно с изглед към къщата на родителите на Пике.

В момента звездата е изпаднала в психологическа дупка, от която ще ѝ бъде трудно да се съвземе. А междувременно Жерар флиртува с друга известна дама - самата Ирина Шейк. При това съвсем очевидно, защото в мрежата се появи снимка от края на миналата седмица, на която футболистът е прегърнал през талията моделката и двамата изглеждат близки. Някои дори споделиха, че от кадъра струи привличане помежду им.

Интересно какво би казала новата любима на Пике - Клара Чиа Марти за тази снимка?

Четете още: Татяна изплаши последователите си с тази снимка