Автор
Кристина Кирова

Истинската кралица: Как Кейт успя да наследи уникалния стил на Елизабет Втора (снимки)

Кейт Мидълтън безспорно е една от най-стилните кралски особи, които светът е виждал. И това е една от причините всички да я обичаме - тя е истинско модно вдъхновение и идол на милиони жени. Макар и да е съпруга на следващия наследник на трона след Чарлз, принцесата на Уелс неведнъж ни е показвала как една дама може да бъде стилна и в скромни дрехи, закупени от магизините, в които пазаруват и представителите на средната и ниската класа.

Защото е Кейт - блясъкът и аристократизмът просто текат във вените ѝ и сигурни сме, дори и да не живееше в дворец, отново щеше да бъде кралица на модата.

Това бе и основната ѝ прилика с Елизабет Втора, която почти 100 години показваше на света какво е да блестиш със семпли, но и в същото време поразителни модни решения. И ако се замислите, формулата на Нейно Величество за успешен аутфит, не е никак трудна. И Кейт определено успя да я наследи и вече виждаме, че я прилага с пълна сила.

Истината за изтънчената визия на Елизабет се крие в едно единствено условие - класически модели, но винаги в ярък цвят. Никога скандална, но винаги забележителна. Такава си беше тя.

Виждали сме от глава до пети в цялата гама на пъстротата - жълто, червено, розово, лилаво, зелено, синьо. Знаеше как да освети и най-мрачния лондонски ден. Всъщност, това е било съвсем съзнателно решение на Нейно Величество, когато застава на балкона на Бъкингамския дворец, за да приветства поданиците си. Да бъде ярка и усмихната, за да предаде възможно най-доброто и слънчево настроение на народа. И да - получаваше ѝ се.

Точно този подход към модата можете да забележите и в решенията на Кейт, за разлика от Меган, която почти винаги предпочита по-незабележими и класически цветове.

Откакто е част от британската кралска фамилия, Мидълтън се научава да обича ярките цветове и да не се страхува от тях. През последната година тя успя да затвърди позицията си на следващата кралица на Великобритания, като се появи в няколко наистина уникални тоалета, които несъмнено издават влиянието, което Елизабет ѝ е оказала приживе с примера си.

Например величествената синя рокля на Catherine Walker в комбинация със синя елегантна шапка в същия нюанс.

View post on Instagram
 

А пурпурното палто-рокля Emilia Wickstead, с което я видяхме по време на визитата ѝ в Южна Африка през ноември, беше достойно за истинска кралица на стила.

Цяло море от примери могат да докажат безпогрешния усет на Кейт Мидълтън. И да - тя успя да наследи формулата на Елизабет Второ, а именно да сияе в цветове винаги и навсякъде.

Четете още: Удари я право в сърцето: Първи снимки на тъжната Кейт след нападките на Хари