Автор
Ева Григорова

Половинката на Наум Шопов изостави фитнеса и се премести в гората (СНИМКИ)

Жената на Наум Шопов Теа Минкова упорито следва своя здравословен начин на живот. Инфлуенсърката се похвали със снимка сред природата, на която си личи, че е избрала да спортува на чист въздух, вместо в прашната фитнес зала. Половинката на Наум Шопов се радва на меката зима:

"До залата още не съм стигнала, но от началото на декември посещавам най-добрия "фитнес" за душата... и ми стига! Януари е месецът, в който човек си обещава редица неща, в повечето случаи свързани със здравословен начин на живот".

View post on Instagram
 


А преди един ден Минкова се похвали със снимка от Витоша. Там тя събра малко слънце в планината. А под поста си се оплака, че нейната Амая заспива много трудно, когато са си у дома.

"Кога вашите дечица спряха да спят на обяд? Тези дни качих в стори "оплакване" защото Амая заспива много трудно вкъщи, а в градината няма проблем. При вас как е? "

Отговорите на последователите ѝ са разнообразни:

View post on Instagram
 


"Моята щерка е същата (почти на 4 години), в градината си е окей, но вкъщи вече не я и карам да спи на обяд, защото е мъчение и за нея и за мен "

"Напълно нормално е до 6-7 години да спят следобед. Голямата ми дъщеря е на 3 г. и 6 м. и също е имала периоди, в които е отказвала следобедния сън. Трябва малко повече да я убеждаваме, но определено има нужда от него. "



Четете още: Като гръцка богиня: Вижте Глория в приказна рокля в Пунта Кана (снимка)