Автор
Теодор Муховски

Фенове на Бритни Спиърс извикали полиция в дома ѝ, след като тя изтрила профила си в Instagram

Служители от шерифската служба на окръг Вентура са посетили дома на Бритни Спиърс, след като фенове са се свързали с нея, заради факта, че певицата е изтрила профила си в Instagram. Полицията отишла в дома на певицата, след като нейни почитатели са се притеснили за нейното благополучие.

Феновете изразили загрижеността си за 41-годишната певица, когато забелязали, че тя е премахнала страницата си в социалната мрежа, която се следи от милиони потребители по света.

След свалянето на профила ѝ заместник-шерифите от окръг Вентура получили обаждания от разтревожени фенове и реагирали, като посетили дома на Бритни в Калабасас, за да проверят дали тя действително е в опасност. През последната година Бритни многократно изтривала страницата си в социалните мрежи.

Този път обаче от службата Ventura Co. Sherrif's Office се отзовали на обажданията на феновете ѝ и посетили дома ѝ в 23:00 ч.

След посещението източници от правоохранителните органи заявили, че "няма причина да се смята, че тя е в опасност".

Загрижеността на феновете идва, след като Бритни призна, че "се учи" и сподели видео как си е направила татуировка, за която "съжалява".

Певицата също така съобщи на феновете си, че е променила името си в Инстаграм на River Red.

"River red ?? Бритни, скъпа, какво става?" - попита един от феновете. Друг пък коментира учудено : "Толкова е загадъчно."

Преди да деактивира профила си, Бритни качи последен пост в платформата:
"Става все по-добре, защото това е, към което се стремя!!!
"Продължавайте да говорите глупости или може би просто ще вали дъжд от небето!!!

Да припомним, че когато Бритни за последен път изтри акаунта си през декември, нейният мъж Сам предупреди феновете да не бъдат "прекалено грижовни" към нея.

Той написа: "Социалните медии могат да бъдат травмиращи. Понякога е добре да си вземеш почивка. Тя има свое собствено мнение и е свободна жена. Уважавам личния ѝ живот и го защитавам по всяко време.“

"Благодаря на всички нейни почитатели, които я защитават", написа той на фона на опасенията на феновете, че Бритни не контролира собствените си акаунти в социалните мрежи.

View post on Instagram
 


Той добави: "От уважение към личния ѝ живот не споделям нейните постове. Ако някога го правя, винаги моля за разрешение."

Сам продължи:

"Винаги съм уважавал и подкрепял личния ѝ живот с всичко, което съм имал. Моля и вас, подкрепящите и защитаващите я фенове, да правите същото.

"Понякога прекалената закрила може да доведе до по-голям стрес и щети".