Автор
Ева Григорова

Златка Райкова май копира Джулката, пази си фигурата (СНИМКИ)

Въпреки че бремеността на Златка Райкова навлиза в последната фаза, Златка се опитва да не наддава килограми и да пази сексапилната си фигура.

Може би взима пример от Джулиана Гани, която има да смъква скромните 3 килограма. Райкова внимава какво яде и определено се поддържа във форма.

View post on Instagram
 


Тя показа на всички с какво се храни на закуска, но странното е, че вместо одобрителни коментари, получи и доста негативни реакции. В стори плеймейтката сподели, че се храни с йогурт, ягоди, боровинки, мюсли и малко орехи.

Плеймейтката не спира с усилените тренировки във фитнес, съобразени с нейната бременност. Заедно с половинката си Карен двамата не се спират на едно място и пръскат пари за екзотични дестинации.

View post on Instagram
 


Съвсем скоро звездната двойка се върна от поредното си приключенско пътуване в Дубай. На двойката очевидно не им липсват финанси, защото те смело харчат пари за нови луксозни придобивки. В края на миналата година моделката се сдоби с огромен луксозен джип, а само преди дни Карен подкара лъскаво Lamborghini.

Четете още: Екзотичен рожден ден: Алекс Богданска духна свещички на плажа (снимки)