Този февруари може да се чувствате изтощени, но сте готови да положите всички усилия и средства за постигане на целите си

Животът ви е извън баланс и хармония. Въоръжете се с търпение! Предстои ви период на учение, личностно развитие, анализ и опознаване на себе си. Приемете всяко бъдещо предизвикателство като нова възможност за израстване.

@woman.bg Водолеи, не давайте да ви се качват на главите #taroskop #тароскоп #aquarius #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #foryou #fypviral Hypnosis Music - Hypnosis Therapy


Не губете време в дребни детайли, фокусирайте се върху по-голямата картина. Разпределете равномерно енергията си в различните аспекти от живота си. Научете се на самодисциплина, гъвкавост и адаптация. Вярвайте в себе си и знайте, че сте на прав път!

Вие сте справедливи и добри, не позволявайте да се възползват от това. Опитайте да си поставите граници този месец. Не допускайте всеки да ви губи времето и да изсмуква енергията ви. Особено хора, които не дават нищо в замяна и не биха го направили за вас. Не поемайте отговорност за проблемите на трети лица. Вместо това обърнете внимание на себе си и си дайте време да се възстановите от натрупаната умора.

Автор: Мира Маринова