Автор
Кристина Кирова

Шакира отново е в шок: Новата жена на Пике е бременна?

Изненадващата раздяла между Шакира и футболиста Жерар Пике се превърна в истински латиноамерикански сериал. След като стана ясно, че Пике е лъгал певицата повече от година, в която е имал паралелна връзка с по-младата от него Клара Чия, се разрази огромен скандал и Шакира дори посвети песен на предателството от любимия ѝ.

В мрежата настъпи и разделение между феновете на певицата и футболиста. Сега обаче ситуацията отново ескалира, след като се зародиха слухове, че Клара може би вече е бременна от Пике. Двамата били забелязани заедно в аптека и въпреки че не е станала ясна причината за посещението им там, има предположения, че може би целта е била да си купят тест за бременност. Дали наистина футболистът е успял да забремени младата си изгора, не знаем, но ако се окаже истина - това определено ще долее масло в огъня в душата на Шакира, която все още не може да преглътне изневярата.

View post on Instagram
 

Междувременно стана ясно, че 23-годишната Клара е повече от изплашена от вниманието, което получава от медиите и от гнева на феновете на певицата. Затова тя избрала да работи дистанционно от къщата на родителите си в Испания и по този начин да избегне хорските погледи и възможността да бъде снимана от папараци.

View post on Instagram
 

Твърди се, че Клара постоянно била спирана по улиците от различни хора, които я нападали, а други ѝ пеели песента, в която Шакира я критикува. Наложило ѝ се буквално да се скрие от света, тъй като, съгласете се, едва ли е лесно да си само на 23 и да се превърнеш във враг на една от най-обичаните певици.

Четете още: Фенове на Бритни Спиърс извикали полиция в дома ѝ, след като тя изтрила профила си в Instagram