Автор
Христина Кирилова

Полина копира Златка: Заформя се истинска война между двете жени на Джизъса (снимки)

Изглежда, че Златка Райкова и настоящата съпруга на Благой Георгиев - Полина, не са безразлични една към друга. Въпреки че плеймейтката, която вече е бременна от новия си любим - Карен, се старае да не показва никакво отношение към Джизъса и жената, заради която я изостави, все пак се усеща, че не я одобрява.

И докато в момента Благо се готви за участието си в "Сървайвър", за което се говори, че ще вземе огромния хонорар от 300 хил. лв., между двете се заформя сериозно съревнование в мрежата. Напрежението започна да се покачва през уикенда, след като Полина последва примера на Златка и започна разговор с последователите си в Инстаграм. За плеймейтката пък това е традиция от много време насам и всяка неделя призовава феновете си да ѝ задават въпроси, на които да отговаря на видео в стори.

Фактът, че Полина също реши да го направи точно в неделя, подтикна потребителите в мрежата да мислят, че тя просто копира Златка. И докато Райкова за пореден път обясняваше колко килограма е качила, как е обиколила половин свят с Карен и къде ще е следващата дестинация, нейните фенове веднага я алармираха, че настоящата съпруга на Джизъса я копира. Те не назовават директно името на съпругата на Благо.

Златка отказа да коментира решението на Поли за разговор с фенове по същото време, в което тя се вихреше в Инстаграм. Плеймейтката обясни, че си ляга рано и вече е време да поспи, но Hotnews.bg с нетърпение чака следващата неделя, за да види как ще протекат разговорите с феновете на двете.

В отговорите на въпросите си пък Полина обяснява, че родителите ѝ не били хич доволни, като разбрали с кого излиза.

Четете още: Разделени ли са наистина: Глория призна всичко за Добри с тази снимка