Автор
Христина Кирилова

Готова за нова любов: Мира Добрева зашемети всички с тази промяна (снимки)

О, да - Мира Добрева е готова да отвори нова страница в живота си и още как! Знаем, че всяка жена, която иска да постави началото на едно по-светло бъдеще, започва промяната от прическата. Е, поредното доказателство за това е легендарната водеща, която реши да смени цвета на косата си и изглежда наистина удивително.

"Веднага щом застудее, добавям топли нюанси. В душата или в косата - кога, както дойде", с тези думи Мира се похвали с новата си визия и загатна, че е готова да посрещне нов, по-топъл период от живота си. Добрева не е изневерила на любимото си русо, а го е обогатила, като е добавила очарователни розови оттенъци.

View post on Instagram
 

Неотдавна емблематичната водещата на БНТ сподели, че се е разделила със съпруга си Жоро Торнев преди 2 години. И макар до момента да не са разведени официално, изглежда че звездната дама може би е готова да срещне нова любов в лицето на друг мъж.

View post on Instagram
 

За проблеми във връзката между Мира Добрева и съпруга ѝ се говори от много години, като по време на участието си във "Вип Брадър" преди време водещата призна, че е хващала любимия си в изневяра и това е бил изключително труден период в отношенията им. Но въпреки това, тя простила. Макар че тогава си дали шанс, съпрузите не успели да преодолеят различията си и преди 2 години заживели отделно.

Четете още: Полина копира Златка: Заформя се истинска война между двете жени на Джизъса (снимки)