Автор
Ева Григорова

Ненчо Балабанов релаксира на Малдивите "преди Капките"

Ненчо Балабанов и Катрин вдигнаха сватба през септември, но чак шест месеца по-късно успяха да намерят време за задължителното пътешествие след венчавката. Въпреки закъснението, почивката ще отнеме само седмица, защото Балабанов ще участва в мини сезона на "Като две капки вода", който ще бъде в средата на този месец и е благотворителен.

View post on Instagram
 

На Малдивите преди началото на любимото предаване бе и продуцентът Маги Халваджиян заедно със семейството си.

Ненчо и жена му са настанени в бунгало на плажа, от което се разкрива прекрасна гледка към океана, показа Катрин в своя профил в инстаграм. Влюбените бяха посрещнати с музика, а Ненчо се прояви като истински ерген и подари червена роза на съпругата си след дългото пътуване до другия край на света.

View post on Instagram
 


Шоуто ще стартира с благотворителен мини сезон на 12, 13 и 14 февруари от 20:00 часа. Специалното издание „Като две капки вода за всяко дете“ се реализира съвместно с УНИЦЕФ България и има за цел да подкрепи три каузи, свързани с децата в страната. Веднага след него NOVA ще даде старт и на традиционния сезон на предаването, с който зрителите се забавляват всяка пролет в последното десетилетие. Ненчо ще бъде в компанията на Калин Врачански, Тити Папазов, Краси Радков, Маги Джанаварова, Люси Дяковска, ДесиСлава и Вики Терзийска.

Четете още: Мика Стоичкова избухна и каза цялата истина за себе си