Автор
Ева Григорова

Галена съблазнява жираф с морковче (СНИМКА)

Галена определено се забавлява по време на своята поредна ваканция. Фолкдивата се намира в Дубай и очевидно си прекарва доста добре.

В Instagram тя сподели снимка, на която се вижда как се опитва да даде морковче на симпатично жирафче. Очевидно е, че жирафчето е съвсем опитомено и свикнало с хората и е готово да получава щедри подаръци от всекиго под формата на храна.

View post on Instagram
 

Феновете ѝ са във възторг от видяното, като не спират да я обсипват с хвалебствия "Арабска принцеса", "Кралице" и други и обсипват публикацията и със сърца и целувки.

Наскоро стана ясно, че Галена е най-слушаният изпълнител в България за миналата година, ако се съди по търсенията в "Ютюб" от страната, посочва британският сайт Liberty Games. Той прави класация на най-пусканите песни по жанрове както в световен мащаб, така и по държави.

View post on Instagram
 

Потребители на платформата за видео от страната са си пускали 129 млн. пъти песни на Галена през последната година. Нейна е и най-слушаната песен в "Ютюб" от България, като дуетът с Азис "А + Г= ВНЛ" е въртян 32.4 млн. пъти.