Автор
Ева Григорова

Принц Хари и Меган Маркъл се появиха на подновяването на обета на Елън и Порша

На изненадващото подновяване на обетите на Елън Дедженеръс и Порша де Роси присъстваха и две кралски особи: принц Хари и Меган Маркъл.

„Порша ме изненада на партито за рождения си ден, като поднови нашите обети“, написа 65-годишната водеща Елън Дедженеръс в Instagram, споделяйки кадри от специалния ден. „Благодаря на @KrisJenner за съдийството и на @BrandiCarlile за изпълнението и на Порша, че беше най-големият подарък за мен, дори на своя рожден ден.“

Във видеото, качено от Дедженеръс в социалните медии могат да се видят приятели на двойката, които аплодират паметното събитие. Според TMZ, 38-годишният херцог на Съсекс и 41-годишната херцогиня на Съсекс са били сред поканените гости.

View post on Instagram
 

50-годишната Порша изненада Дедженеръс, за която се ожени през август 2008 г., като превърна рождения си ден в сватбено тържество. Де Роси се появи в хола им, облечена в оригиналната си сватбена рокля, докато Бранди Карлайл пее акустично изпълнение на „The First Time Ever I Saw Your Face“. Майката на сестрите Кардашиян-Дженър - Крис от своя страна ръководи церемонията.

„Добре дошли на рождения ден на Порша и в най-новия дом на една от любимите ми двойки, те са две от моите най-добри приятелки и рекордьорите за най-много жилища, закупени някога в един град, буквално“, пошегува се 67-годишната Крис.

View post on Instagram
 


Елън сподели кадри от церемонията и в YouTube, а на заден план Хари и Меган могат да бъдат видени да се забавляват в тълпата от гости. Семейство Съсекс станаха близки с Елън и Порша след като се преместиха да живеят в Монтесито, Калифорния.