Автор
Кристина Кирова

Идва тежката артилерия: Чарлз прекратява мълчанието си към Хари

Явно търпението на британското кралско семейство и по-специално на крал Чарлз Трети достигна най-високия си връх и е напът да се срине. Разбира се, поводът за подготовката на Негово Величество да проговори и да покаже огорчението си, е синът му принц Хари, който откакто се отдели от фамилията и заживя в САЩ, обстрелва роднините си с всякакви тежки обвинения, като дори споменава директно баща си.

Изглежда последната капка, която преля чашата, е била книгата на херцога на Съсекс - "Резервен". В момента кралските помощници обсъждат възможността Чарлз да прекрати мълчанието си и да представи своята гледна точка по всички обвинения на Хари. Като основните теми да бъдат интервюто пред Опра, което синът му даде заедно със съпругата си Меган Маркъл и мемоарите, които излязоха в началото на януари.

Ако Чарлз даде съгласието си за интервю по темата с херцога на Съсекс, се очертава да засенчи всички рекорди до момента. Все пак, кралят беше основен персонаж в разказите на Хари и Меган, както и по-големият му син принц Уилям и половинката му Кейт Мидълтън.

Най-накрая Чарлз е напът да сложи край на всички спорове, относно физически саморазправи между синовете си, както и прословутия скандал между Кейт и Меган. И черешката на тортата се очертава да бъде темата за отношенията между Хари и мащехата му кралица-консорт Камила.

Предполага се, че това интервю ще бъде осъществено около коронацията на Чарлз на 6-и май, като плановете са той да разкаже пред камерите какви са плановете му от официалното му заставане на трона занапред.

Четете още: Мемоарите на един секссимвол: Памела Андерсън издаде кое е тайното ѝ оръжие