Автор
Ива Петрова

Няма да ги познаете! Мариана Попова и Веселин Плачков не приличат на себе си

Мариана Попова и Веселин Плачков се появиха в предаването "Преди обед" по bTV в сряда сутрин с изненадващо променени визии.

Двамата изглеждаха тотално неузнаваеми с новите си фризури. Певицата бе в ефектен стайлинг в стил расте, характеризиращ се с многобройните си ситни плитки. Актьорът пък приличаше на излязъл от сериала "Викинги", благодарение на койтто австралийският актьор Травис Фимел нашумя с ролята си на Рагнар Лодброк.

Приликата на Плачков с Ладброк бе забелязана и от водещият Александър Кадиев. Веселин обаче възнегодува, че с тази прическа бил още през 1993 г., а след това и през 2010 г. Пред Деси и Сашо влюбената двойка говори за представлението си "Виновни", както и за предстоящите неща, които са подготвили за публиката.

Това не е първият път, в който Плачков и Мариана оставят публиката в шок от новата си външност. Неотдавна двамата се появиха в социалните мрежи и с еднакви тоалети – палта и ботуши с косъм. За това дали е естествен, или не, не стана ясно. Подобни ефектни ботушки Мариана демонстрира и в "Преди обед".

Като акцент на шармантната ѝ визия стояха очилата на певицата, които бяха в тон с плитките ѝ. Впечатление направи и брадичката на Попова, която според HotArena изпълнителката вероятно е подложила на някаква интервенция.

Четете още: Вижте как Крум Савов спечелил сърцето на хубавата Мая