Вижте как Крум Савов спечелил сърцето на хубавата Мая

06 февруари 2023 | 13:01
2851
3
Снимки: Instagram
3

Крум Савов използвал класически метод, за да свали бъдещата си жена Мая. За разлика от предходни неуспешни опити с други дами обаче, с чаровната Мая на му се "отворил парашутът".

За това научаваме от коментари на зрители след участието на съпругата на Савов в шоуто на Нова тв "Черешката на тортата" преди няколко седмици, пише HotArena.

 


Мая Савова с романтична носталгия се върнала назад във времето, когато се случила задявката. По думите ѝ самият Крум често ѝ споделял как се влюбил в нея от пръв поглед. Стрелата на Купидон го поразила, докато двамата били в аптека, но тя изобщо не му обърнала внимание. Когато излязла, той като омагьосан хукнал след нея. Влюбеният журналист преследвал красавицата няколко километра, докато накрая събрал кураж и я спрял с предложението да излязат заедно. Тогава ѝ казал, че ще се ожени за нея. Думите му се оказали пророчески. 


Разликата между двамата е 16 години, а самият Крум Савов е известен с особеното си отношение към женската красота, както и с палавия си любовен опит, припомнят от изданието.  Оказва се, че преследването и ухажването на жени по начина, по който го е направил с Мая, далеч не му е бил толкова чужд и той често е разчитал тъкмо на него, за да изрази възхищението си от дамата, разтупкала сърцето му. 

 


Ето какво споделя наскоро на официалната страница на "Черешката" една от бившите тръпки на Савов. "И ние така се запознахме с Крум Савов – след определено преследване по „Московска”, където се намира Централен държавен архив, в който работех”, разказва тя, като уточнява, че случката е от преди запознанството на Крум със съпругата му. Тогавашната звезда бил толкова решителен в ухажването си, че депозирал в архива молба за справка, от каквато нямал никаква нужда. Направил го само за да има повод да се запознае с дамата, която си бил набелязал. „Ако не вярвате, проверете, има депозирана фиктивна молба от него за архивна справка, която си пазехме като забавен спомен там", споделя жената.След като обаче Мая влиза в живота на Крум, това сякаш слага край на бурния му ергенлък, за който се разказват легенди в средите на колегите му. Самата тя имала връзка, когато го срещнала. Журналистът обаче не се предавал и упорито настоявал в желанието си да я спечели за своя половинка. Така Мая скъсала с предишния си партньор и пристанала на Савов. По онова време Крум е шеф на спорта в Нова тв и като такъв е давал картбланш на много жени, минали през обятията му, да се изяват пред телевизионните камери. Същото направил и с Мая, която първоначално се чувствала несигурна и притеснена в тв студиото. Той обаче успял да я убеди, че е родена за екрана и че в никакъв случай не бива да се отказва.  

 

Четете още: Памела Андерсън избухна с признание: Най-хубавият ми секс беше с 80-годишен


Още по темата

Коментари

3 тъпо
  08 февруари 2023 | 16:53 отговор
 

тя е млада, той е стар

 
2 хаха
  08 февруари 2023 | 13:41 отговор
 

Крум савов е мекере на спонсорите на славитУ. Той е смешен чичак с боядисана коса.

 
1
  07 февруари 2023 | 17:41 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3700 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени