Автор
Кристина Кирова

Мадона шокира света с лицето си... Обективите са виновни, спрете да ме мразите

И Мадона да сте, не можете да спрете хода на времето. Годините си минават и всички сме равни пред този факт. Но разликата между Мадона и повечето жени е, че тя не се примирява с възрастта и прави всичко възможно, за да задържи младостта си максимално. И да - определено успява, много дами, достигнали годините ѝ, съвсем не могат да се похвалят с фигура като нейната и най-вече не притежават младежкия ѝ, бунтарски, дух. С две думи, Мадона си е Мадона и я обичаме такава, каквато е.

Само че когато си звезда от този ранг и десетилетия наред си жива легенда в шоубизнеса, очакванията на света към теб са огромни, а критиките са неизброими. Доказателство за това са отзивите от последната поява на Мадона на наградите "Грами".

64-годишната изпълнителка беше нападната заради начина, по който изглеждаше на червения килим. Да, определено лицето ѝ беше меко казано странно, но пак ще повторим. Тя е Мадона и я обичаме такава, каквато е решила да бъде.

Певицата получи остри коментари първо заради лицето ѝ което очевидно е третирано по всякакви козметични начини, за да бъдат загладени бръчките ѝ и разбира се, очевидното наличие на голямо количество хиалурон в устните и второ - заради смелия ѝ тоалет, който определено може да си позволи с оглед на перфектната ѝ фигура. И макар Мадона многократно да е избягвала коментар, относно критиките по нейн адрес, този път не остана длъжна на никого.

Преди броени часове тя сподели кадри от преживяването ѝ на наградите "Грами" и написа дълъг пост, в който сподели, че е останала обидена от нападките. Звездата разкри, че за пореден път е била мишена на мизогиния и възрастова дискриминация.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че след церемонията по връчването на наградите, Мадона беше определена като "неузнаваема" и "плашеща". Певицата обаче поясни, че не е изглеждала по най-добрия начин, заради камерите с дълги обективи, които са я заснели от твърде близо и лошата светлина, са спомогнали лицето ѝ да изглежда подпухнало. Тя допълни, че е разочарована от факта, че светът е игнорирал речта ѝ на церемонията и никой не е чул какво е имала да каже, защото всички са били фокусирани изцяло върху външния ѝ вид.

В заключение Мадона добави, че всичко това се дължи на жестоките времена, в които живеем.

Четете още: Това преля чашата: Меган е разстроена заради първия секс на Хари