Автор
Ива Петрова

Откъде има толкова пари новият мъж до русата Златка – Карен

Откакто Златка Райкова пристана на новия си любим - Карен Арами Хачатрян, блондинката не спира да демонстрира високия си стандарт на живот, който 28-годишният арменец ежедневно ѝ осигурява.

Бившият тенисист глези изгората си с маркови дрехи, скъпи бижута, тузарски автомобили и почивки из близки и далечни екзотични дестинации. Макар да демонстрира луксозния си живот, който води с мусколестия мачо обаче, плеймейтката не разкрива подробности около това как си изкарва парите.

View post on Instagram
 


Дубай, Малдивите и Гърция пък са само част от местата, където влюбените гълъбчета отскачат всеки месец, за да се наслаждават на взаимната си компания на фона на красиви архитектурни забележителности и спиращи дъха природни гледки.

Още в началото на връзката ѝ с Карен, блондинката се окичи с гривни за над 100 000 лв. на „Картие“, подарени ѝ лично от новия ѝ партньор. Двамата са заедно от март 2022 г., а само два месеца, след като се запознаха, плеймейтката забременя.

View post on Instagram
 


Преди 2 години братята Карен и Юрий Хачатрян тенис звеното за почтеност (The Tennis Integrity Unit – TIU) ги намери за виновни по обвинения в уговаряне на изхода на мачове. Карен получи доживотна забрана за спорт и глоба в размер на 250 000 долара.

Брат му Юрий е със спрени права за 10 години и санкция от $ 50 000. „Тенис звеното за почтеност потвърди, че двама български тенисисти (без позиции в ранглистата) са със спрени права и финансови глоби“, се казва в прессъобщението на TIU от 2020 г., разкриват от „Уикенд“.

View post on Instagram
 


Говори се, че най-вероятно Карен бил от заможно семейство, но тази информация не е потвърдена.

Според някои, Златка и Карен са основали обща фирма в самото начало на 2023 г.

View post on Instagram
 


Що се отнася до връзката ѝ с бившия ѝ любим – Благой Георгиев, от когото също има дете, Златка неведнъж споделя пред медии и фенове, че с Карен е доста по-различно, тъй като двамата имат много общи теми и разговори. Освен това по думите ѝ Карен бил изключително мил и внимателен с годеницата си и постоянно ѝ се възхищавал на прекрасните качества, които притежава, като справедливост и доброта.

Доколко любовта между двамата ще издържи на изпитанията на времето обаче, бъдещето ще покаже.

Четете още: Братска обич: Джулката срещна бебе Кай с батко му Давид (снимки)