Маги Джанаварова е бременна.

Щастливата вест обяви самата певица с пост в социалната мрежа. 34-годишната изпълнителка, чиято звезда изгря в "Мюзик Айдъл", съобщи новината по особено атрактивен начин, като си направи кратка равносметка за изминалата година.

View post on Instagram
 

"Имам да ви споделя нещо, но ще го разберете в края на видеото. Каква беше 2022 година за мен…беше най-хубавата от всички до сега. Мечтите се сбъдват, инстинската любов съществува, щастието съществува, онова прекрасно семейство съществува - моето, и всичко зависи от нас. Благодаря на Бог и Вселената за всичко, което имам. Избрала съм за родители най-прекрасните такива. И нека най-хубавото предстои! Обичайте смело", написа обаятелната брюнетка, която се изявява и като дуетна половинка на рапъра 100 Кила.

View post on Instagram
 

Почти двеминутното видео ни разхожда из красиви дестинации, които Маги е посетила през годината, запознава ни с любимите ѝ хобита, както и с професионалните ѝ ангажименти. Най-вълнуващ обаче е финалът на клипчето - положителен тест за бременност, а след това и първата снимка на очакваната рожба на видеозон.

Баща на бебето е приятелят ѝ Крис, с когото Джанаварова е щастливо обвързана от около година и половина, припомнят от HotNews.bg. Партньорът на певицата работи в международна компания, заради което се налага да живее в чужбина. А сегашното състояние на Маги може да наложи и нейната промяна на местонахождението ѝ.

Миналата година плъзна мълвата, че двамата са сключили таен брак. Впоследствие се оказа, че това не е вярно. Дали обаче след радостната ситуация, споходила Маги, двамата ще направят крачка към олтара, засега не е ясно. Но в средите коментират, че е напълно възможно това скоро да се случи.

View post on Instagram
 

Четете още: Бившият на Гери-Никол я замени с азиатска красавица (Снимка)