Автор
Кристина Кирова

Никога не е харесвала Кейт: Меган Маркъл и злобният ѝ коментар години преди да стане жена на Хари

Изглежда, че колкото и да отрича, Меган Маркъл е знаела много за британското кралско семейство, още преди да срещне принц Хари. Припомняме ви, че в началото на връзката им, херцогинята усилено твърдеше, че не е знаела почти нищо както за бъдещия си съпруг, така и за цялата му фамилия, включително и Кейт Мидълтън. Е, май това ще се окаже поредната неистина, изречена от актрисата, защото както добре знаем, когато станеш популярен, много стари недоброжелатели започват с радост да разкриват тъмни тайни от миналото ти. Случаят с Меган не е изключение.

Към днешна дата е добре известно, че принцесата на Уелс и херцогинята на Съсекс никак не се обичат, но изглежда, че Маркъл от много отдавна не харесва Мидълтън. Доказателство за това е нейн хаплив коментар по повод сватбата на принц Уилям и любимата му през 2011 г.

Тогава Меган е просто млада актриса, която търси мястото си в Холивуд и влиза във всякакви роли, включително момиче на късмета, само и само да бъде забелязана. А Кейт вече има своето място в кралското семейство.

Също като милиони хора по света, Меган е гледала мащабната кралска сватба по телевизията и е разглеждала снимки и новини в мрежата. Всъщност, дори самата тя е писала за сватбата в тогавашния си личен блог, но мнението ѝ не е било никак ласкателно за Кейт.

Макар да не напада директно принцесата, Маркъл подчертава, че никога не е мечтала за кралски живот и представя целия шум около сватбата на Уилям и Кейт като пошлост и затвърждаване на остарели идеали. В блога си херцогинята на Съсекс пише следното:

"Малките момиченца мечтаят да бъдат принцеси. Аз мечтаех да бъда като комикс героиня, бунтар, която притежава огромна сила. Никога не съм искала да бъда като Пепеляшка. Изглежда, че порасналите жени продължават да поддържат детската мечта да бъдат принцеси. Само вижте цялата тази помпозност и всички обстоятелства около кралската сватба. И безкрайните разговори за принцеса Кейт..."

И по ирония на съдбата, само няколко години по-късно, Меган влезе в ролята на Пепеляшка, когато светът научи, че е спечелила сърцето на принц Хари. Едно от тогава обаче не се е променило и то е откритата ѝ ненавист към Кейт.

Четете още: Жената, която отне девствеността на Хари за 5 минути: 21 години криех тази тайна