Жената, която отне девствеността на Хари за 5 минути: 21 години криех тази тайна

05 февруари 2023 | 14:28
13653
6
снимки: Getty Images, Instagram, Facebook
6

Принц Хари и неговите мемоари - "Резервен", продължават да скандализират света. И да, в книгата си херцогът на Съсекс разказа много тайни, пазени десетилетия наред, за които роднините му не бяха готови да излязат наяве. Оказа се обаче, че не само кралското семейство е засегнато от бомбастичните признания, но и някои от любовниците му. 

Оказа се, че една от тях е бившият модел Саша Уолпол, която познава Хари от далечни времена. Всъщност, тя е жената, която го е открехнала към света на възрастните или иначе казано - отнела е девствеността му. Това се е случило в дива, гореща нощ, през 2001 г., в която двамата са избягали в поле край Лондон, за да правят секс. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

Историята е разказана лично от Хари в "Резервен" и тя се превърна в един от най-обсъжданите пасажи на бестселъра. А до днес светът не спираше да се чуди коя ли е била тази "възрастна жена", както я описва той самият, която не се е отнесла с него като с "млад, неопитен жребец". Е, вече няма нужда от догадки, защото самата тя проговори, като издаде още пикантни подробности и представи своята гледна точка върху историята. И между другото, споделя че никога не е искала да говори за това и е била неприятно изненадана от факта, че принцът не я е предупредил, че ще разкаже общото им преживяване в книгата си.

 

Днес Саша Уолпол разкрива, че именно той е предприел първата крачка, което е довело до техния спонтанен секс на полето. Който между другото е продължил цели 5 минути. 

"Всичко започна, когато Хари ме целуна. Беше много страстно и двамата знаехме, че няма да е просто целувка, а ще има продължение. Така и се случи. Имаше много емоция, но тръпката беше в това, че не трябваше да го правим. Бяхме близки и за мен той не беше принц, а просто Хари. Бяхме приятели и знаех, че ситуацията е излязла извън контрол. Не го планирахме, беше спонтанно и наистина не знаех, че е девствен. Изглеждаше така, сякаш знае много добре какво прави. Беше бързо, диво и страстно. И двамата бяхме пиано, ако не бяхме, нямаше да го направим", разказва Саша. 

Уолпол разкрива още, че макар сексът да е продължил не повече от 5 минути, в това време охраната на принца го е издирвала, но никой така и не разбрал за страстното му изживяване на полето. Тя успяла да запази тайната за тази нощ в продължение на цели 21 години. 

Четете още: Мистериозната смърт на Шридеви: Най-красивата актриса на Боливуд, която си отиде без време


Още по темата

Коментари

6 Stamatis
  06 февруари 2023 | 11:59 отговор
 

Не се разбира отпред или отзад му я е отнела!

 
5 тоя
  06 февруари 2023 | 10:47 отговор
 

тоя ебати кавала. не спира да хленчи и да се прави на нещастен и неразбран. пулен мухъл

 
4 Нормална
  06 февруари 2023 | 07:57 отговор
 

жена с акъла си и ако държи на себе си, никога не би спала с такъв червей.

 
3
  06 февруари 2023 | 00:12 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3800 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
2
  05 февруари 2023 | 20:09 отговор
 

пълен боклук и мухльо е този и като мъж, и като човек.

 
1 kravar
  05 февруари 2023 | 17:41 отговор
 

PRADNQ OT SVEJA DIARIQ !

 

Добави Коментар

Най-четени