Автор
Ева Григорова

Брад Пит с тежко разпокъсан пуловер: толкова е секси, че ти идва да го съблечеш и да го зашиеш

Брад Пит се разходи целият в бяло по улиците на Ню Йорк и шашна случайните минувачи с визията си. 59-годишният актьор беше облечен в едноцветен аутфит, в който, макар и с приглушени цветове, имаше много за гледане.

Пуловерът на Пит не беше просто обикновен бял пуловер. Бяло-кремавият пуловер имаше изхабен вид, с парцаливи шевове и дупки по краищата.

View post on Instagram
 

Той беше съчетал горнището с панталони от вълна в същата цветова палитра. Панталоните обаче бяха с червени акценти, които се връзваха с червената чанта на Пит, която носеше на рамото си. Той носеше бели маратонки, които завършваха ексцентричната му визия.

Модата на Пит може и да има деконструиран вид, но косата му и секси брадата изглеждаха напълно излъскани. Кичурите му бяха внимателно гелирани, а козята му брадичка с цвят на сол и черен пипер беше подрязана стилно.

View post on Instagram
 

Актьорът, който беше в Ню Йорк, снимайки Wolves заедно с Джордж Клуни, наскоро влезе в ролята си на стилист. Миналото лято, докато рекламираше филма си Bullet Train, той излезе облечен с пола в Германия. Той разказа на Марк Малкин от Variety за разширяването на границите, когато става въпрос за определяне на тенденции.