Автор
Ива Петрова

Жена мечта: За Свети Валентин ще подаря на съпруга ми тройка със съседката

Свети Валентин е отличен ден да направите нещо наистина специално за любимия си човек. И когато го познавате добре, то няма да ви е никак трудно да го зарадвате с точния жест. Както мисли да постъпи героинята в днешната ни история:

"Днес е Св. Валентин и много се вълнувам, нямам търпение за довечера! Със съпруга ми ще правим най-разтърсващия секс, откакто сме заедно, защото съм поканила горещата ни съседка за тройка.

Мисля, че мъжът ми ще бъде много щастлив, защото тази жена отдавна е част от интимния ни живот и дори не е подозирала за това. Двамата много пъти сме говорили за нея, защото много я харесваме. Възбужда ме до полуда, мъжът ми също е силно привлечен от нея. Дори се е случвало точно преди секс да си говорим за нея, аз се преструвах, че съм нея и...беше страхотно преживяване!

Наскоро двете се засякохме на парти и след няколко питиета тя ме целуна. Беше велико!

Откакто се запознахме с нея, започнахме да я споменаваме постоянно в любовната ни игра. Съпругът ми се възбужда толкова много...

Затова ѝ предложих да правим тройка и тя се съгласи, но мъжът ми все още не знае. Поканих я да се присъедини към нас към края на вечерята ни вкъщи и след това да се отдадем на бурен секс.

Четете още: Връзката ви се разпада? 6 признака, че вие сте виновни и я саботирате