Автор
Ива Петрова

Пълна мъгла цари в 'Капкитe': Кой ще заеме стола до Веселин Маринов

Внушително завърши благотворителният мини сезон "Като две капки вода за всяко дете", който Нова тв реализира със съдействието на УНИЦЕФ. В продължение на три вдъхновяващи вечери зрителите се насладиха на изпълненията на своите любими звезди, а двойката, която спечели, бе тази на Деси Слава и Елена. На финала на тридневния благотворителен спектакъл двете дами докоснаха сърцата с въздействащо изпълнение на песента на Шер – Believe.

Тази неделя започва същинското шоу "Като две капки вода", което още отсега обаче разбуни духовете.



Засега е ясен само един представител от звездното жури, което ще оценява изпълненията на участниците, и това е Веселин Маринов, но все още не е ясно кой още ще му прави компания. Изненада има и сред треньорите в екипа – в лицето на Ненчо Балабанов, който ще учи участниците на актьорско майсторство.

Той бе сред участниците във финалната трета вечер на "Като две капки вода за всяко дете", чиито дуети (Вики Терзийска и Алина, Ненчо Балабанов и Жоро, Маги Джанаварова и Боги, Люси Дяковска и Елизабет, Тити Папазов и Васко, Краси Радков и Гого и Калин Врачански и Алекс) на няколко пъти изправяха на крака публиката.

Със събраните средства УНИЦЕФ ще подкрепи директно още 500 деца в България, включително като им осигури и лични средства за комуникация, ще бъдат обучени още 1,500 учители, специалисти и родители от цялата страна да използват средствата за допълнителна алтернативна комуникация като безплатното приложение C-board.

Една от каузите - "Най-добър старт за всяко дете", има за цел да обърне внимание, както на физическото здраве, така и на социално-емоционалното и познавателното развитие на малкото дете, защото колкото по-рано бъдат открити затрудненията в развитието на детето, толкова по-голям шанс има то да ги преодолее. Затова УНИЦЕФ България ще работи заедно с правителството за изграждане на национална система за ранна интервенция. Със средствата от кампанията УНИЦЕФ ще подкрепи 1500 семейства в страната и ще обучи 150 професионалисти.

Четете още: Джулката се показа като "секси садо мазо мама" за свети Валентин (СНИМКА)