Автор
Ева Григорова

Ще видим ли новият ерген гол, има ли плочки (ВИДЕО)

Новото риалити "Ергенът" обещава да бъде изпълнено с емоции и горещи преживявания. В ролята на ерген влиза Евгени Генчев. Всички се питат дали пианистът има плочки, а отговорът определено ще изненада всички. Очаква ни сцена, в който мачото разкрива своите прелести на плажа пред одобрителните погледи на момичетата.

View post on Instagram
 


За Евгени Генчев не се знае много досега. Той често пъти гостува в редица събития и програми на световните телевизионни гиганти, а сред най-впечатляващите му изяви е изпълнението му в шоуто на Хайди Клум – „Следващият топ модел“.

През февруари 2020 г. Евгени пита „Как отпразнувахте Св. Валентин?“ в Инстаграм профила си. Тогава той все още не знае, че ще участва в на най-романтичното риалити на България.

С първите кадри от предаването вече знаем повече и за неговата физика.

View post on Instagram
 


Пловдивчанинът споделя, че е дошъл, за да намери любовта и жената на неговия живот. Той е завършил Кралската музикална академия в Лондон. Изнасял е концерти на няколко континента, споделял е една сцена със звезди от ранга на Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер, Андреас Габалие и други.



Четете още: Защо Алекс Сърчаджиева избра да прекара 14 февруари с Юлиан Вергов