Автор
Христина Кирилова

Поли запя песента на Златка: Никога няма да простя изневяра на Благо

Въпреки че Благой Георгиев е популярен като ценител на дамската красота и все пак е баща на 4 деца от 3 различни любими, изглежда че подбира жените си и според твърдите им възгледи по въпроса с изневерите. Припомняме ви, че преди време той се раздели със Златка Райкова, а след това стана ясно, че причината за края на уж перфектната им връзка е била зараждащата му се любов с Полина, която днес вече е негова законна сърпуга.

View post on Instagram
 

В много от разговорите си с последователи в мрежата, Златка е заявявала категорично, че не прощава изневяра и случаят с Благой не е изключение. Явно настоящата му жена е на същото мнение.

View post on Instagram
 

От няколко седмици Поли следва примера на Райкова, като разговаря с феновете си в Инстаграм чрез сторита и на едно от тях тя заявява "Никога няма да простя изневяра". Тя от своя страна прави всичко възможно Джизъса да не погледне друга, като се труди неуморно във фитнеса и спазва строги диети. От този уикенд обаче предстои да гледаме бившия футболист в шоуто "Сървайвър" и мнозина се питат дали той няма да се поддаде на чара на някоя от изкусителните участнички в предаването.

Четете още: Уау: Дъщерята на Лияна вече е с устни XXL (снимки)