Автор
Ива Петрова

10 отговора на въпроса 'Скъпа, как да ти доставя удоволствие?'

Често пишем колко е полезно да споделяте смело с партньора си своите желания. Но понякога се случва мъжът сам да попита как искаш той да ти достави удоволствие – а на теб да не ти хрумва нищо подходящо точно в този момент. Няма страшно! Представяме ви няколко възбуждащи похвата, които ще ви харесат. Можете да му ги пошепнете на ушенце или да покажете на партньора си тази статия и да му кажете кои подточки ви допадат особено много.

1. Нека той се съсредоточи върху гърба ви

Не само отпред имаме зони, които откликват на ласка! Нека партньорът ви застане зад гърба ви и започне да целува тила и врата ви, спускайки се все по-ниско по линията на гръбнака. Впрочем, от това положение ще му бъде удобно да гали гърдите ви или други интимни местенца.

2. Опряла гръб в стената

Нека той ви притисне към стената и разтвори краката ви с коляно така, че бедрата му да се окажат между краката ви. Търкането на клитора ви в чатала му ще ви възбуди много бързо.

3. Приказки за възрастни

Предложете му вместо прелюдия известно време да не ви докосва, а само да ви разказва какво смята да прави с вас тази вечер. С всичките нецензурни подробности!

4. С увъртане

Помолете го да притисне палците на двете си ръце от двете страни на входа към влагалището и да гали тези точки с меки кръгови движения, без да прониква вътре. Там отстрани се простират същите нервни окончания, които правят клитора ви чувствителен. Този масаж ще ви загрее чудесно – за орален секс, например.

5. Чувствителните сгъвки

Онези места, в които се намират „пантите“ на тялото, са много чувствителни. Помолете партньора да ви целува по тези зони – врата, талията, сгъвките на лактите, отстрани на бикини-зоната.

6. Той е играчка в ръцете ви

Нека партньорът изкара члена си от вас и използва главичката му, за да стимулира вашия клитор. Още по-добре ще е вие да хванете пениса му в ръка и сами да се галите с него така, както на вас ви е приятно.

7. Масаж за каубойки

Когато сте отгоре – особено ако сте яхнали мъжа с гръб към него – помолете го да помасажира седалището ви. Приятно яздене!

8. За начало - кутрето

Разбира се, мъжът е наясно, че трябва да започне стимулацията на клитора с леки и внимателни движения, че натискът и темпото трябва да нарастват постепенно. Но дали винаги успява да си премери силата? Има една хитрост за това – нека за начало ползва безименния си пръст или дори кутрето. Чак когато усети, че сте се овлажнили и откликвате на движенията му, може да включи в процеса средния пръст и показалеца.

9. Удоволствие на 90 градуса

По време на орален секс предложете на партньора за разнообразие да се разположи перпендикулярно на вашето тяло, така че движенията на езика му да стимулират клитора странично, а не нагоре и надолу. Така ще получите нови усещания, а на мъжа няма да му се умори вратът чак толкова.

10. Дълбок сондаж

Пригответе си хавлиена кърпа или плътен шал. Когато застанете в „кучешка“ поза, нека партньорът прокара плата под бедрата ви и хване двата му края в ръце. Сега той ще може да ви придърпва при всяко движение, давайки ви ново усещане за проникването под непривичен ъгъл – при това по-дълбоко от обикновено.

Четете още: Обичам съпруга си, но искам друг: Какво да правя?