Автор
Христина Кирилова

Приятелка на Адел ѝ снима бръчките, феновете са шокирани (снимка)

Адел определено умее да ни изненадва през последните години и макар да не е толкова активна в социалните мрежи, всяка нейна публикация предизвиква фурор. Този път 34-годишната певица отново шокира последователите си с външния си вид, но не по най-очарователния начин.

Повод за шума около Адел е скорошно клипче в популярната платформа ТикТок, на което ясно се виждат бръчките по лицето ѝ. Част от причината за тях е, че звездата вече е прехвърлила 30-те, но и защото се раздели с цели 50 кг през последните години. И неминуемо се промени не само начинът, по който изглежда тялото ѝ, но и лицето ѝ.

Някога Адел беше пълничка красавица с ангелски глас, а след това внезапно се стопи и се превърна във фина дама с тънк талия. Гигантската ѝ трансформация започна точно след развода ѝ с бащата на сина ѝ Саймън Конеки. Тогава певицата си взе дълга почивка от сцената и тотално промени начина си на живот и резултатът определено не закъсня.

Днес лицето ѝ е слабо, чак изпито и съвсем очаквано, вече се виждат бръчици по кожата ѝ. И да, на сцената и на червения килим тя е все така красива и перфектна, но ситуацията се променя, когато някой "услужливо" доближи обектива повече към нея.

Както се казва, с приятелки като нейните не ѝ трябват врагове. Доказателство за това е видеото, което една от близките ѝ "дружки" сподели в ТикТок, заснето на звездно събитие. Благодарение на това, че камерата е била твърде близо до лицето на Адел, а и светлината също не е била особено ласкателна, се виждат всички бръчки, появили се по лицето ѝ с годините и рязкото отслабване. Изглежда сякаш певицата е преждевременно остаряла и кожата ѝ в областта на челото, очите и устните вече е доста набръчкана. Но пак повтаряме - доста неприятелски ъгъл за снимане и кофти светлина. След тази публикация феновете на Адел буквално изпаднали в шок.

View post on Instagram
 

Четете още: Риана показа бебето, не е знаела, че е бременна, когато е позирала за впечатляващата фотосесия със сина си