Автор
Христина Кирилова

Ваня Джаферович се извини на зрителите на "Сървайвър", Стефани избяга

Новият сезон на "Сървайвър" започна само преди три дни, но успя да предизвика огромен скандал. От една страна, зрителите никак не одобриха внезапната смяна на водещия, като на мястото на Владо Карамазов, застана Ваня Джаферович. От друга, подборът на участниците в племето на Известните също беше посрещнат скептично от публиката.

Още в снощния епизод двама играчи напуснаха предаването завинаги. Въпреки че номинация имаше само в отбора на Войните, племето на Известните вече също е с един кадър по-малко.

View post on Instagram
 

В племето на Войните се очакваше отпадане на един участник и чрез гласуване зрителите определиха това да е 31-годишната Златомира Опрова, която се представя като артист. Тя обаче пък даде последната точка за победата на Войните в последното състезание и вероятно затова блондинката не очакваше, че точно тя ще бъде първата изгонена. Това учуди и повечето ѝ съотборници, като разплака друга дама от племето - Мария. Злати призова Войните да се заемат с коалиции, защото това било единственият начин за оцеляване в играта.

View post on Instagram
 

В племето на Известните първият напуснал шоуто е Стефани, която категорично заяви, че си тръгва от "Сървайвър" по собствено желание. В предишния епизод тя не беше съгласна с количеството храна, което племето ѝ получи след спечелена битка, но за изненада на зрителите, посочи друга причина да си тръгне:

View post on Instagram
 

"Моето решение е да напусна "Сървайвър". Уважавам тялото ми, което явно все още не е готово на хигиенните навици, които имаме тук”, заяви инфлуенсърката, която придоби популярност с това, че печели големи суми с публикуване на свои еротични кадри в мрежата. Татуираната дама категорично реши да си тръгне, като още от предната вечер подготвила амулети за всеки един от съотборниците си. На прощаване тя обеща след време да си направят голямо парти на Ибиза.

Междувременно Ваня Джаферович се обърна към зрителите на "Сървайвър" с извинение. Още след първия епизод на шоуто, страниците на предаването в социалните мрежи бяха заляти от негативни коментари и жестока критика към водещия и съответно към продуцентите, защото са допуснали Карамазов да не бъде част от новия сезон и защото са избрали точно Джаферович. Футболистът успя да събуди гнева на зрителите, заради недобрия си изказ на български език и заради маниера, с който коментира битките. Преобладаващото мнение е, че коментарите на Ваня прилягат на футболен коментатор, но не и на водещ на "Сървайвър". Започна дори подписка в мрежата за смяна на водещия, но изглежда такава няма да има, тъй като Джаферович се извини публично и даде обещание, че ще работи върху българския си.

Четете още: Масов хейт се изля върху Ваня Джаферович и продуцентите на 'Сървайвър' след първия епизод на шоуто